Саниране

Енергоефективността на многофамилните жилищни сгради е изключително важна. В тази посока се полагат сериозни усилия, като ежегодно се отпускат милиони евро от европейските фондове.

Защо е важно да положите усилия в това да направите вашата сграда по-енергоспестяваща?
Защото сметките Ви за отопление ще намалеят сериозно!
Защото ще удължите безопасния експлоатационен живот на сградата!
Защото ще повишите пазарната цена на жилището си!

Най-често прилаганият метод за намаляване на разходите за отопление на жилища и сгради е поставянето на топлоизолация по фасадните стени на сградата. Тези дейности са известни като саниране, но това не е точно така. Санирането не се изчерпва само с поставяне на топлоизолация, то включва и подмазване на създалите се с времето фуги между панелите, ревизия на заварките, ремонт на покрива и т.н.

Ние от remontpokrivi.org правим всичко това. Нашите бригади извършват цялостно саниране. Което освен топлоизолация включва и запълване на фуги и ревизия и заваряване на компрометирани връзки между панелите.
Организацията на подобен мащабен ремонт не е лесна. Свързана е с провеждане на общи събрания, разпределяне на разходи за ремонта, съгласуване за удобно време за ремонта…

Ние от remontpokrivi.org можем да Ви помогнем във всички организационни мероприятия. Натрупали сме сериозна рутина в тази област, на база на която можем да Ви дадем съвет и становище по даден въпрос. При санирането на сградата използваме най-качествените топлоизолационни системи и лепила, което Ви гарантира спестяване на до 65 % от разходите за отопление на жилището Ви.

Тъй като в remontpokrivi.org сме сигурни в качеството на използваните материали и професионализма на служителите си можем да Ви дадем и дълги гаранционни срокове. Предлагаме саниране на най-добри цени на база качество и изпълнение. Сигурни сме, че не искате да видите как при първата буря и по-силен вятър, току що санираната фасада на блока Ви пада.

След завършване на цялостното саниране, можете да извършите енергиен одит на сградата и да получите сертификат за енергоефективност на сградата клас „А”. Това означава, че освен много по-малки сметки за отопление приз зимата и климатици през лятото, ще се освободите и от данък сгради.