Хидроизолация

Служителите на remontpokrivi.org са специализирани в хидроизолацията на равни покриви. Имаме богат опит с ремонт на покриви на блокове и кооперации. Ние използваме съвременни технологии, които освен спирането на теча подобряват топлоизолацията на сградата, както и създават по-добра шумоизолация.

След поставяне на хидроизолацията живущите на последния етаж ще изпитат осезаема разлика в температурата на жилището си както лятото, така и зимата. Извършваме ремонта като нанасяме хидроизолация. Тя изолира покрива и не пропуска влага. Съветваме Ви да правите хидроизолация с два пласта.

Освен това извършваме и ремонт с течни хидроизолации. Те представляват студени пасти, които се нагорещяват и се нанасят по плоскостите, като идеално покриват всички фуги и неравности, няма нужди да се коват и дупчат, това предотвратява течове. Методът е приложим както за покриви така и за тераси и гаражи.

При ремонт на равни покриви е изключително важно да бъдат запълнени всички фуги по плочата и да се отстранят неравностите. Ако това не бъде направено рискувате положения хидроизолационен материал да бъде наранен и през фугите в дома Ви да проникне вода. Ние съветваме при ремонт на равни покриви да се полага два слоя. Един хидроизолация и горен от воалит с посипка, която освен естетически завършек на покрива и сградата, предпазва от нараняване хидроизолацията.

Дейностите при ремонт на равни покриви включват:

  • Разкриване и почистване на покрива
  • Грундиране и запълване на фуги и неравности
  • Демонтаж и монтаж на улуци и водосточни тръби
  • Заковаване на битумни керемиди
  • Залепване на битумни керемиди

Има много бригади и строители, които работят на черно и частно като предлагат хидроизолация на покриви, на пръв поглед ремонтните дейности изглеждат прости, но практиката ни показва, че в 30 % от ремонтираните от такъв род „специалисти” покриви се налага да се извърши нов ремонт още след първата зима.
Ние в remontpokrivi.org сме с доказан опит и можем да Ви дадем гаранции за извършените строително монтажни работи.